BLOG

Beton Parke

Beton parke, günümüz şehirciliğinde, inşaat sektörü ve peyzaj mimarisinde sıklıkla kullanılan bir malzemedir. Kum, çimento ve çeşitli agregalar hammedde olarak kullanılan bu malzeme, düşük maliyeti ve dayalıklılığı aynı anda hedefleyen kullanıcılara hitap etmektedir.

Beton parke üretimi

Üretimde kullanılan vibrasyon hava boşluklarını azaltıp, su geçirgenliğini minimuma indirmekte, dayanıklılığı maksimuma çıkarmaktadır. Bu nedenle dış etkenlere karşı alternatiflerine göre (asfalt, dökme beton) daha uzun ömür sağlamaktadır. Beton Parke, yapısı bozulmadan sökülüp  tekrar kullanılabilir bi malzemedir. Bu özelliği sebebiyle altyapı çalışmalarında zamandan ve maliyetten yüksek tasarruf sağlamaktadır.

parke taşı çeşitleri

Beton parke sağlamlığının ve kullanışlı oluşunun yanı sıra, estetik görüşünü ile de fazlasıyla ön plana çıkmatadır.Çevre ile uyumludur. Şekil ve renk konusunda zenginliğiyle dekoratif çözümler sağlamaktadır. Farklı modellerde üretilebilmekte olan Parke Taşı Çeşitleri,  özelleştirilebilir ve bol seçenekli oluşuyla peyzaj sektöründe rakiplerinin önüne geçmektedir.

beton-parke.JPG

Parke taşı döşeme fiyatları

Parke taşı döşeme fiyatları taşın özelliklerine göre değişkenlik gösterebilmektedir.  Ebat, kalınlık, renk, kilogram ve yüzey kalitesi parke taşı döşeme fiyatları na büyük ölçüde etki etmektedir. Beton Parke alırken ya da üretirken, ürün kalitesi için bu kriterlere dikkat edilmelidir. 

Beton parke makinası

Beyazlı Grup olarak sektörde uzun yıllar bulunan deneyimli kadromuz ile beton parke makinası ve tesisi için gerekli bütün ekipmanları üretmekteyiz.  23 ülkeye ihraacat yapan firmamızla, ürünlerimize yedek parça ve servis garantisi sağlamaktayız.

Beton parke makinaları, çeşitli tip ve kapasitelerde olabilmektedir. Firmamız, her tip ve kapasitede, tam otomatik, otomatik ve yarı-otomatik makineler üretmektedir. Beyazlı Grup olarak ana ilkelerimizden biri şeffaflık olduğundan, tüm teklif ve kampanyalarımızı internet sitemiz üzerinden tek tek inceleyebilirsiniz.  Dilerseniz telefon numaralarımızdan temsilcilerimizle görüşüp bilgi ve teklif alabilirsiniz. 

İletişim Formu

logoalt

Bir BEYAZLI GRUP Kuruluşu Olan Bess; Kilit Parke Makinası, Briket - Bims Makinası ve Kalıp Sanayii Ticari Faaliyetlerine 2007 Yılı İtibarı İle Trabzon'da Başlamış, Bünyesine Kattığı Deneyimli Ve Uzman Kadrosu Sayesinde Hızla Büyümeyi Amaç Edinmiş ve 23 Farklı Ülkeye İhracat Gerçekleştirme Başarısı İle Sektörün Lider Firmasıdır...

BİZE ULAŞIN

maps Yanlıca Mahallesi Akoluk Belediye Karşısı Trabzon / Türkiye
 
telefon +90 462 321 07 78
+90 549 325 66 67
 
mail [email protected]
 
mail Pazartesi - Cumartesi
© 2023 | Tüm Hakları Saklıdır. Her Hakkı Beyazlı Group'a Aittir.