BLOG

Briket Makinası Nasıl Alabilirim ?

Briket makinası almak isteyen müşterilerimiz öncelikle kaliteyi araştırması gerekiyor. Günümüzde bir çok firma çin menşeili ürünleri alarak ülkemizde montajını yapmak suretiyle piyasaya kendi markaları ile sunmaya başlamıştır.

Çin üretimi ucuz ham mamul ve ucuz işçilik kullanımı yaptığı için üretimleri ülkemizdeki ham mamul fiyatlarına denk bir şekilde piyasaya makine satmaktadır.

Bu gibi durumlarda araştırma gerçekten çok önemli bir noktaya gelmiştir. Briket makinası nasıl alabilirim sorusunun tam olarak karşılığı ise tamamen araştırmadan geçmektedir.

Briket Makinası Alırken Dikkat Edilecekler

Kalite Standartları Özellikleri
Ürünün Kalitesini Ham Mamül Kullanımından Kontrol Edebilirsiniz Ham Mamül Ürünün Ana Şasesini Oluşturur Önemlidir
Üretim Yapılan Fabrika Kontrolü Ürün Çin vb. ÜLkelerden Geliyor Olabilir Dikkat Edilmeli
Test Üretimlerinin Yapılması Mutlaka Test Üretimi Yapan Firmalar Tercih Edilmeli
Referans Kontrolü/td> Referansları İncelenmeli Gerekirse İletişim Bilgisi Alınmalı

 

Briket makinası alırken dikkat edilecek diğer noktalar ise şu üçlem arasındadır;

  1. Ürün Üretim Şekli
  2. Kalite - Ürün Fiyat Politikası
  3. Ürün Sevk Sonrası Hizmetleri

1- Ürün üretim şekli müşterilerimizin titizlikle incelmesi gereken noktalardan biridir çünkü kalitesiz olarak yapılan her çalışma satın alacağımız ürünü doğrudan etkilemektedir.

2-Kalite - ürün fiyat politikası; Piyasa analizi yapılması bu konuda önemlidir. Kaliteli ürün tüm dünyada fiyat politikasını kabul ettirmiş üründür. Fiyat kalite analizi yaparak kaliteli ürün ucuz fiyat şeklinde bir anlayışın olamayacağını tüm satın alma işlemini yapan birimler bilmektedir. Bunun için kaliteli ürün kaliteye uygun fiyat anlayışı ile üretim yapan firmaları tercih etmeliyiz.

3-Ürün sevk sonrası hizmetleri; Ürünü sattık bitti politikasını güden firmalar gün geçtikçe yok olmaya mahkum firmalardır. Bizim firmamız gerek 2 yıllık garanti sözü ile gerek %5 fiyat farkı ile 5 yıl garanti konusunda ürünlerine tam güvenini göstermiştir.

briket makinasini nasil alabilirim

Briket Makinası almak isteyenler genellikle tek bir sorgu ile değil aşağıdaki sorguları da Google üzerinden yaparak analizlerini belli bir seviyeye getirmektedirler.

Briket Makinası Nasıl Alabilirim ? ile ilgili aramalar

el yapımı briket makinası

tekli briket makinası

briket makinesi fiyatları

manuel briket makinası

2 el briket makinası fiyatları

briket kalıp fiyatları

briket fiyatları

beton briket fiyatları

İletişim Formu

logoalt

Bir BEYAZLI GRUP Kuruluşu Olan Bess; Kilit Parke Makinası, Briket - Bims Makinası ve Kalıp Sanayii Ticari Faaliyetlerine 2007 Yılı İtibarı İle Trabzon'da Başlamış, Bünyesine Kattığı Deneyimli Ve Uzman Kadrosu Sayesinde Hızla Büyümeyi Amaç Edinmiş ve 23 Farklı Ülkeye İhracat Gerçekleştirme Başarısı İle Sektörün Lider Firmasıdır...

BİZE ULAŞIN

maps Yanlıca Mahallesi Akoluk Belediye Karşısı Trabzon / Türkiye
 
telefon +90 462 321 07 78
+90 549 325 66 67
 
mail [email protected]
 
mail Pazartesi - Cumartesi
© 2023 | Tüm Hakları Saklıdır. Her Hakkı Beyazlı Group'a Aittir.