BLOG

2 El Briket Makinası Fiyatları

İnşaat sektöründe yeni bir iş kolu ile imalatçı yatırımcı olarak var olmak isteyen iştirakçi hizmet sağlayacağı konum için bütçesinin yetersiz olması durumunda veya elinde tuttuğu sermayenin güvenliğini tehlikeye atmamak adına sıfır briket makinesi almaktansa 2 el briket makinası almayı tercih edebilir. 2 el briket makinası fiyatları sıfır makinelere nazaran daha uygun maliyette temin edilebilme olanağı vardır.


2. EL Briket Makine Resimleri ve Fiyatları
2 EL Briket Makinesi Fiyatları ve Resimleri | Kırmızı Çerçeveli Briket Makinası

Ülkemizin ekonomik durumu, bulunduğu coğrafik konumu gereği hemen hemen her sektörde olduğu gibi yapı sektöründe de yeni anlayış akımlarından etkilenmektedir. Bu akımların oluşmasında iklimsel değişimler, kültürel zenginleşmenin getirisi olarak yapıda yeni ihtiyaçlara göre fonksiyonel değişimler en etkili iki faktördür. Yapı bilimi bu değişimleri inceleyerek ihtiyaca uygun yeni materyallerde oluşturmakta ve bu materyallerin kullanımını yaygınlaştırmaktadır. Kimi zaman Sektöre giren her yeni materyal bir öncekinin yerini aldığı gibi bazı durumlarda da başka coğrafyalarda güncelliğini kaybetmiş yapı materyalleri popüler hale gelebilir. Bu şeklin oluştuğu durumda eski materyali imal eden tesis de bu akımla birlikte el değiştirir. Bu durumun en canlı örneği ülkemizdir. Bu sebeple ülkemizde yapılan araştırmalarda 2 el briket makinası sıfıra göre daha çok rağbet görmekte olup 2 el briket makinası fiyatları oldukça merak edilen bir konudur.

Bu değişimi gerektiren bir diğer önemli husus ise imalatçının tahmin ettiğinden hızlı büyümesi veya pazarda ki aktifliği ivme kazanmasından ötürü elinde bulundurduğu tesisi daha büyük bir tesisle değiştirmek amacı ile var olanı atıl duruma düşürmektense satarak sermayesine canlı para akışı sağlama amacı taşımasıdır. Durumun böyle olacağı gibi tam tesride olabilir. Yani ilk olarak satın almış olduğu üretim tesisinin pazarda ki ihtiyaçtan daha fazla üretim kapasitesinde olmasından dolayı üretici tesisi daha düşük bir kapasiteli makine ile değiştirme yoluna gidebilir. Bu durumda da elinde ki makineyi 2 el briket makinası fiyatları oranında elinden çıkararak yeni alacağı tesis için kaynak oluşturabilir.

2 El Briket Makinaları Fiyatları


2 El Briket Makinaları Fiyatları | Yarı Otomatik 2. El Briket Makinası

Ürün Kodu Briket Üretim Kapasitesi Mini Tesis Fiyat Listesi Maxi Tesis Fiyat Listesi
Prs-400 Briket Makinası 4.000 54.790 USD 93.430 USD
Prs-600 Briket Makinesi 6.000 77.082 USD 120.610 USD
Prs-800 Briket Makinesi 8.000 91.770 USD 136.185 USD
Prs-1000 Briket Makinesi 10.000 130.420 USD 181.535 USD

** Fiyatlarımız Tesmsilidir. 2. El Makine Olduğununda Sizlere Makinenin Durununa Göre Fiyat Verilecektir.

Satın alınan briket makinasını makine imalatçısından almış olmanız durumunda ürünü almadan önce üretimi yapan firmanın tecrübesi ve üretim kalitesi satış sonrası garanti, teknik destek gibi hizmetleri, referansları, tesisin kurulacağı iklim koşullarında daha önce briket ve parke makinesi tesisi üretmiş olması gibi ve birçok kıstası göz önünde bulundurmanız gerekir. 2 el briket makinası almanız durumda ise bu kıstasların dışında, ürünün garantisinin devam edip etmediği, makinenin daha önce yaşadığı teknik ve mekanik sorunlar, makine kalıplarının ileride değiştirmenin daha kolay olması açısından teknik çizimlerinin var olup olmadığını tesisin üretim kapasitesinin düşmesi yani makinenin yavaşlama durumu göz önüne alınmalıdır ve sıfır bir makineye oranla daha dikkatli davranmak gerekir. Aksi taktirde, daha uyguna olan 2 el briket makinası fiyatları , ile alınan makine yaşanabilecek bir sorunda üretici firmanın desteğinin olmadığı durumda elde kalabilir ve sıfır ürün almaktan daha maliyetli bir durum oluşabilir.


Kaliteli 2. EL Briket Makinası Fiyatları | Briket Parke Makinası Fiyatları
Kaliteli 2. El Briket Makinası Fiyatları | Yarı Otomatik ve Otomatik Briket Parke Makinası Fiyatları

Bu sebeple daha yüksek kapasiteli 2. el briket makinası tesisi almaktansa aynı fiyatta daha düşük kapasiteli sıfır bir briket makinesi tesisi kurmak daha ideal ve doğru bir seçim olacaktır. Bu sayade briket makinası tesisi garanti kapsamında kullanımış olacaksınız ve her hangi bir sorunda direkt olarak üretici firma ile sorununuzu çözebileceksiniz. Müşterilerden gelen farklı taş taleplerinde yeni makine kalıbını kolayca temin edebilirsiniz. Briket makinasının günlük ve çeşitli periyotlarda bakım gerektiren bir makinedir. Briket harcı ile temas kuran mekanik parçalar her gün temizlenmelidir.


Otomatik 2. El Briket Makinası Fiyatları

Makine Kod Kapasite Fiyatlar
Prs-400 Otomatik 4000 79.895 $
Prs-600 Otomatik 6000 101.535 $
Prs-800 Otomatik 8000 114.020 $
Prs-1000 Otomatik 10000 163.820 $

** Fiyatlarımız Tesmsilidir. 2. El Makine Olduğununda Sizlere Makinenin Durununa Göre Fiyat Verilecektir.

Ayrıcaa mekanik aksama sahip sistemler içerisinde ki parçaların birbiriyle ilişkili kısımlarında aşınmayı, deformasyonu ve hareket kabiliyetinin devamlılığını makine yağları sağlar. Makanik parçaların yağlanması parçanın aşınma süresini uzatacak ve makinenin kullanım ömrünü uzatacağı gibi, çalışır vaziyettede ki makinenin hızını olumlu yönde etkileyecektir. Briket makinası hidrolik tesisatı, vibrasyonu sağlayan motor ve aksamları sürekli olarak yağa ihtiyaç duyarlar, bu sebeple yağ bakımlarını kısa periyotlarda yapmak, makinenin ömürünü ve çalışma hızının üst seviyede kalmasını sağlar. 2. el briket makinası temin ederken bu bakımların hangi periyotlarda yapıldığını öğrenmek ve mutlaka briket makinası ve ya parke bordür makinasını bir ekspertiz yardımı ile incelemek en doğru seçim olacaktır. Bu seçimler 2 El Briket Makinası Fiyatları ve Alımlarını Etkiler.

İletişim Formu

logoalt

Bir BEYAZLI GRUP Kuruluşu Olan Bess; Kilit Parke Makinası, Briket - Bims Makinası ve Kalıp Sanayii Ticari Faaliyetlerine 2007 Yılı İtibarı İle Trabzon'da Başlamış, Bünyesine Kattığı Deneyimli Ve Uzman Kadrosu Sayesinde Hızla Büyümeyi Amaç Edinmiş ve 23 Farklı Ülkeye İhracat Gerçekleştirme Başarısı İle Sektörün Lider Firmasıdır...

BİZE ULAŞIN

maps Yanlıca Mahallesi Akoluk Belediye Karşısı Trabzon / Türkiye
 
telefon +90 462 321 07 78
+90 549 325 66 67
 
mail [email protected]
 
mail Pazartesi - Cumartesi
© 2023 | Tüm Hakları Saklıdır. Her Hakkı Beyazlı Group'a Aittir.